Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jul.2023, 14:42

Formiran Anketni odbor u vezi sa rasvetljavanjem masovnih ubistava u Srbiji

U Skupštini Srbije danas je formiran Anketni odbor koji treba u roku od 30 dana da utvrdi činjenice i okolnosti koje su dovele do masovnih ubistava u Srbiji koja su se dogodila početkom maja. Za predsednicu Anketnog odbora izabrana je poslanica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić, a za zamenika predsednika Biljana Pantić Pilja iz Srpske napredne stranke. Za izbor Marinike Tepić glasalo je 16 članova, protiv su bila dva člana, a isto toliko i uzdržanih.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Politički cirkus" na sednici Anketnog odbora o masovnim ubistvima u Srbiji

Izvor: VOA, 18.Jul.2023

BEOGRAD - Anketni odbor za utvrđivanje činjenica i okolnosti o dva masovna ubistva u Srbiji održao je prvu sednicu na kojoj je poslanica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić izabrana za predsednicu, a poslanica SNS Biljana Pantić Pilja za zamenicu predsednice odbora. Za izbor Tepić glasalo...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.