Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Apr.2013, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Faktor plus: Raste podrška SNS-u

Pobednik parlamentarnih izbora u Srbiji, ukoliko bi oni bili održani u nedelju, bila bi Srpska napredna stranka sa 38,7 osvojenih glasova, drugi bi bili socijalisti sa 13,4 odsto podrške, a na trećem mestu Demokratska stranka sa 12,1 odsto, pokazalo je istraživanje agencije "Faktor plus".
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

SNS tri puta jača od DS

Izvor: Kurir, 25.Apr.2013

Pobednik parlamentarnih izbora u Srbiji, ukoliko bi oni bili održani u nedelju, bila bi Srpska napredna stranka sa 38,7 osvojenih glasova..BEOGRAD - Pobednik parlamentarnih izbora u Srbiji, ukoliko bi oni bili održani u nedelju, bila bi Srpska napredna stranka sa 38,7 osvojenih glasova, druga bi bila...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.