Izvor: Radio 021, 23.Apr.2021, 13:54

FOTO, VIDEO: Omladinci Narodne stranke traže da se skloni SNS reklama sa Spensa

Omladina Narodne stranke organizovala je akciju na Spensu, gde već 18 meseci stoji velika reklama Srpske napredne stranke.

Oni su na plakat za kongres SNS-a zalepili poruku "zloupotreba vlasti" čime su, kako navode, hteli da ukažu na to da su naprednjaci tu reklamu stavili uz navode da će biti uklonjena za tri dana, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << da i danas stoji na istom mestu i da ni uprava Spesna, ni loklna vlast, ni predstavnici naprednjaka nisi dali objašnjenje što reklama nije uklonjena.



"Povodom skandalozne činjenice da stranačka reklama SNS-a i dalje prekriva zapadnu fasadu Spensa omladina Narodne stranke još jednom izražava oštar protest jer je postavljanje stranačkih obeležja ili reklama na ustanove i institucije kojima je osnivač Grad potpuno nedopustivo i predstavlja grubu zloupotrebu vlasti. Drugo, stranačka reklama koja je postavljena na Spens još 27. oktobra 2019. godine, protivpravno i posle 18 meseci stoji na istom mestu, iako je rok za njeno uklanjanje davno istekao. Treće, poslednji put pozivamo gradske vlasti da uklone ovu reklamu, u protivnom bićemo prisiljeni da u danima koji slede to učinimo mi i tako okončamo ovo protivpravno stanje", naveli su omladinci.

Samo nekoliko minuta nakon što su aktivisti Narodne stranke postavili natpis "zloupotreba vlasti", pojavili su se redari Spensa koji su sve fotografisali, a dva radnika su uklonila natpis.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.