Dr. Fehratović: Sram vas bilo Đukanoviću

Izvor: SandzakPress.net, 11.Jul.2019, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dr. Fehratović: Sram vas bilo Đukanoviću

  Vladimir Đukanović, narodni poslanik i član Predsjedništva Srpske napredne stranke (SNS) objavio je sramotnu poruku na svom Twitter profilu uoči obilježavanja 24. godišnjice genocida u Srebrenici.   “Srpskom narodu želim da čestitam dan oslobođenja Srebrenice. Hvala generalu Ratku Mladiću na briljantno izvedenoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << vojničkoj operaciji Кrivaja 95”, napisao je Đukanović uz video ulaska vojnika pod vodstvom ratnog zločinca Ratka Mladića u Srebrenicu. Ovakav sramotan potez prokomentarisao je narodni poslanik i potpredsjednik Stranke pravde i pomirenja dr. Jahja Fehratović koji na svom Facebook profilu od Đukanovića zatražio javno izvinjenje. “Nadam se da je ovo samo Vaš lični stav, a nikako stav narodnog poslanika! Podsjetit ću Vas na Rezoluciju o Srebrenici, koju je, iako manjkavu, usvojila Narodna skupština Republike Srbije!  Želim da vjerujem da je ovo mišljenje apsolutne manjine u političkom miljeu, kao i narodu iz kog potičete i čiji ste predstavnik! U danu šutnje cijele Evrope i civilizovanog svijeta, pozivam Vas da ušutite i dostojanstveno odate počast svim žrtvama Srebrenice!  Ovakvi stavovi iznijeti u javnost od strane javnog funkcionera na dan dženaze nedužno ubijenih civila, imaju posebnu težinu i unose pometnju i nemir među Bošnjake i sve one čija prsa imaju makar malo ljudskosti. Naravno, težina Vaših riječi je još veća, kada se uzme u obzir da ste narodni poslanik najveće srpske političke partije, čiji je predsjednik i predsjednik svih građana Republike Srbije, dakle ne samo Srba.Pozivam vas da se javno izvinete milionima kojima ste nanijeli duševnu bol i iskreno se pokajete zbog ovog zaista sramotnog i neprimjerenog iskaza” napisao je dr. Fehratović.
Pogledaj vesti o: Twiter,   Ratko Mladić

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Na sarajevskoj Vijećnici izložena fotografija “Majka Srebrenice”

Izvor: SandzakPress.net, 11.Jul.2019

Povodom obilježavanja 24. godišnjice genocida u Srebrenici na sarajevskoj Vijećnici je izložena fotografija “Majka Srebrenice” nastala 2001. godine u Potočarima, objavio je gradonačelnik Sarajeva Abdulah Skaka. Ova fotografija obišla je cijeli svijet i prikazuje svu patnju, bol i nemoć srebreničkih...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.