Izvor: Danas, 03.Mar.2024, 13:18

Dobrica Veselinović za Danas u beogradskoj Skupštini: Šta su crvene linije opozicije o izbornim uslovima? (VIDEO)

"Na izbore idemo zbog izborne krađe, ona je jasna građanima, međunarodnoj javnosti, opoziciji, civilnom društvu. Pritisak i otrkivenost te prevare je bio toliko da SNS to nije htela da je prizna, jer ne veruju u demokratiju i istinu, nego su pribegli poluinstitucionalnom rešenju, da nemaju većinu. Važno je da postoji jedna istina - da je volja građana na izborima bila pokradena", rekao je za Danas odbornik koalicije "Srbija protiv nasilja" u Skupštini grada Beograda Dobrica Veselinović.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

„Polako sa izborima“: Vladimir Štimac za Danas da se pokazalo ko je prava opozicija, a ko su „redovi Templara koji su se raspali kao Bitlsi jer nisu stigli do svetog grala“ (VIDEO)

Izvor: Danas, 03.Mar.2024

Vladimir Štimac, odbornik u Skupštini grada Beograda koalicije NADA, rekao je za Danas nakon trećeg pokušaja konstitutivne sednice da mu je žao što je sve izgledalo kao cirkus Kolorado, te da na nove izbore ova lista neće izaći ako se ne poprave uslovi.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.