Đurić: Ponosan sam na borbu koju predvodi Vučić

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Feb.2021, 19:38

Đurić: Ponosan sam na borbu koju predvodi Vučić

Potpredsednik Glavnog odbora SNS Marko Đurić danas je saopštio da je ponosan na hrabru i beskompromisnu borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije u Srbiji, koju je pokrenuo i koju predvodi predsednik Aleksandar Vučić.

''Odlučni udar protiv kriminalne hobotnice koji je u našoj zemlji pokrenut prethodnih nedelja borba je za budućnost Srbije. Ova borba sa zlom koje muči čitav region, po mom dubokom uverenju, jednako je važna kao i do sada ostvareni ekonomski, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << infrastrukturni i spoljnopolitički rezultati'', poručio je Đurić u saopštenju.

On je istakao da je reč o borbi koja je teška i bez sumnje opasna, ali je to istovremeno borba koja je od ključnog značaja ništa manje nego za slobodu, političku samostalnost, prosperitet i razvoj Srbije, kako današnjih tako i budućih generacija.

''Od srca hvala svima koji danas u toj borbi učestvuju, i uveren sam da zaslužuju nepodeljenu i javnu podršku celog društva. Srbija će dobiti i ovu bitku, iz nje izaći mnogo snažnija, i po ovome će postati ohrabrenje pa i inspiracija svima u regionu koji su željni vladavine prava, reda i zakona'', rekao je Đurić, koji je i ambasador Srbije u SAD.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Mihajlovićeva o borbi protiv kriminala: Ne smemo dozvoliti vraćanje Srbije u prošlost

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Mar.2021, 11:10

Potpredsednica Vlade Republike Srbije, prof. dr Zorana Mihajlović, rekla je danas da je odlučna borba protiv kriminala interes čitavog društva i da se ne sme dozvoliti da se Srbija, koja je krenula putem stabilnosti i razvoja, vraća u prošlost...“Srbija je danas na putu da bude ekonomski najjača...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.