Đukanović: Ko je glasao za Rezoluciju nepoželjan u Srbiju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jun.2021, 09:51

Đukanović: Ko je glasao za Rezoluciju nepoželjan u Srbiju

Poslanik Srpske napredne stranke u Skupštini Srbije Vladimir Đukanović smatra da svakog crnogorskog poslanika, kao i člana crnogorske vlade sa premijerom Zdravkom Krivokapićem koji je glasao za rezoluciju o Srebrenici treba proglasiti za nepoželjne osobe u Srbiji.

On je na svom Fejsbuk nalogu napisao da bi ambasadi Crne Gore trebalo uputiti protesnu notu zbog, kako je naveo, skandalozne deklaracije koja je izglasana u parlamentu Crne Gore.

Đukanović je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << to objavio nakon što je crnogorski parlament u četvrtak usvojio Rezoluciju o genocidu u Srebrenici.

Crnogorski parlament usvojio je sinoć rezoluciju o Srebrenici, na predlog opozicione Bošnjačke stranke i uz podršku DPS Mila Đukanovića.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Sve ih proglasiti personama non grata u Srbiji"

Izvor: B92, 18.Jun.2021

Beograd -- Poslanik SNS Vladimir Đukanović kaže da sve poslanike i premijera Crne Gore koji su glasali za Rezoluciju o Srebrenici treba proglasiti za nepoželjne u Srbiji...On je je na svom Fejsbuk nalogo napisao da bi ambasadi Crne Gore trebalo uputiti protesnu notu zbog, kako je naveo, skandalozne...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.