Đorđević: Bošku Obradoviću je mesto u zatvoru, a ne u Narodnoj skupštini!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2020, 20:39

Đorđević: Bošku Obradoviću je mesto u zatvoru, a ne u Narodnoj skupštini!

Pozivam nadležne organe da adekvatno reaguju, dosta smo trpeli teror Boška Obradovića!

Današnji skandal koji je smišljeno sproveden od strane Boška Obradovića je slika i prilika pravog sledbenika Dimitrija Ljotića, rekao je član predsedništva Srpske Napredne Stranke Zoran Đorđević

- Moja poruka Bošku Obradoviću i sličnim siledžijama je da je fašizam iskorenjen i da danas, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nakon što obeležavamo 75 godina Pobede nad fašizmom neće proći ekstremna politička filozofija koju Obradović i njegovi istomišljenici propagiraju. Nedemotkratsko ponašanje i nasilje nisu odlika današnje Srbije i svima onima koji se tako ponašaju i koji ekstremizam propagiraju i sprovode na ovaj način je mesto u zatvoru a ne u Narodnoj Skupštini - rekao je Đorđević.

Pozivi na linč, organizovanje upada na Radio Televiziju Srbije, poziv na ubistvo predsednika i silovanje njegove dece i porodice, organizovanje paljenja knjiga, napadi na narodne poslanike i fizički obračuni sa ministrima su za ne samo osudu javnosti već dugotrajnu zatvorsku kaznu, zato pozivam nadležne organe da adekvatno reaguju, dosta smo trpeli teror Boška Obradovića!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.