Đilas i pulenske NVO ujedinjeni protiv prava, pravde i Srbije

Izvor: BKTV News, 10.Dec.2012, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đilas i pulenske NVO ujedinjeni protiv prava, pravde i Srbije

Srpska napredna stranka šokirana je što je Međunarodni dan ljudskih prava danas najbrutalnije zloupotrebljen za napad na predsednika Srpske napredne stranke i prvog potpredsednika Vlade Aleksandra Vučića i predsednika Republike Srbije Tomislava Nikolića
Namera Dragana Đilasa, Sonje Biserko i ostalih nevladinih dušebrižnika sasvim je jasna, a ogleda se u odlučnom napadu na borbu protiv korupcije koju je beskompromisno poveo Aleksandar Vučić. Oni su danas na >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << najsramniji način ujedinjeni protiv prava, protiv pravde i protiv Srbije.
Sramotno je i groteskno što Dragan Đilas prisustvuje otvaranju biblioteke u Kući ljudskih prava, čovek koji je pogazio sve pravne norme da bi se dočepao milionskog bogatstva i zavukao ruku u džep svim građanima Srbije.
Ovaj neprirodni savez Dragana Đilasa i navodnih boraca za ljudska prava ima za jedini cilj da ospori pokrenutu borbu protiv korupcije, koja očigledno „žulja“ one koji su se okoristili svojim privilegovanim položajem.
Zašto ne čusmo od nevladinog sektora kritiku na račun Dragan Đilasa koji je na tako „moralan“ način zakupio četvrtinu reklamnog prostora u javnom servisu Srbije, koji je, zahvaljujući svojim silnim agencijama, na najbeskrupulozniji način izigravao zakon sve ove godine, kupujući vile, stanove, limuzine, i skrivenim vlasništvom nad medijima uticao na najneposredniji način na iskrivljivanje stvarnog stanja u Srbiji?
Sramota je da Dragan Đilas ili bilo ko iz Demokratke stranke govori o kontroli tajnih službi, jer su upravo oni imali kontrolu nad svim službama, a nisu rešili nijednu jedinu korupcionašku aferu. A kako bi i rešili kada su upravo oni učesnici najvećih korupcionaških afera?
Srpska napredna stranka u svom saopštenju postavlja i pitanje, kakve veze ima Demokratska stranka sa zaštitiom ljudskih prava, kad sve ove godine nije izvela nijedu akciju protiv korupcije? Potpuno je jasno da ostaci bivšeg režima pokušavaju prevarama i lažima da vrate snagu i moć koju su imali.
Tweet
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka,   Tomislav Nikolić

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.