Đilas Stefanoviću: Sa vama po blatu valjati se neću

Izvor: Press, 19.Nov.2013, 23:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đilas Stefanoviću: Sa vama po blatu valjati se neću

Gostujući na RTS-u i govoreći o izborima u Beogradu, Stefanović je rekao da će oni biti održani u zakonskom roku, u februaru ili martu, i dodao da će razgovarati sa članovima privremenog organa jer, kako je naveo, ne želi da im "nametne kampanju" u sred zime.
Stefanović je rekao da su gradske kompanije i javna preduzeća postale veoma siromašne, a da je za to vreme Dragan Ðilas, kao gradonačelnik, postajao sve bogatiji.
"SNS je bilo važno da grad obezbedi normalno >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << funkcionisanje. Mislimo da je u funkcionisanju garda bilo poteškoća, krađa i korupcije", kazao je Stefanović i dodao da će se pokrenuti procesi da se zaustavi zaduživanje Beograda.
Ðilas, koji je i predsednik Demokratske stranke, rekao je da Beograd nije pred kolapsom, već Srbija i da je glavni grad jedini sistem koji funckioniše, poručivši da je vlast imala mogućnost da sve afere prijavi tužilaštvu, što, kako je naveo, nije učinjeno.
"Sa vama po blatu valjati se neću i neću odgovarata na besmislene optužbe koje na isti način iznosite kao kad ste bili SRS iznosili, tad smo svi bili izdajnici, a danas smo svi mi koji smatramo da vlada ne radi dobro mrzitelji, krimnalci i lopovi, kako nas nazivate bez dokaza i presude", rekao je Ðilas Stefanoviću.
On je istakao da stranke treba da ponude građanima rešenja kako će se u narednom periodu razvijati Beograd i da građani znaju za koga da glasaju na lokalnim izborima.
Ðilas je kazao i da će DS učestvovati u radu veća baš kao što su sedeli i sa SNS u Skupštini grada Beograda, poručujući da će demokrate biti u svakom tehničkom organu "ako vidimo smisao tom organu".
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.