Djilas (SSP): Izjava Bakareca da može da te nema dokaz gde živimo

Izvor: Beta, 02.Mar.2021, 23:11

Djilas (SSP): Izjava Bakareca da može 'da te nema' dokaz gde živimo

Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Djilas ocenio je danas da je izjava poslanika Srpske napredne stranke (SNS) Nebošje Bakareca da se veze bivših šefova službe bezbednosti s opozicijom u Rusiji rešavaju "tako što te više nema", dokaz "gde živimo".Bakarec je ranije danas izjavio da je sastajanje bivšeg direktora Bezbednosno-informativne agencije (BIA) Saše Vukadinovića s Djilasom, čije su fotografije objavili provladini tabloidi, neprofesionalno i nedopustivo i da predstavlja "kovanje zavere" protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića."Šta je drugo nego kovanje zavere? To što je uradio bivši šef BIA je krajnje neprofesionalno i nedopustivo u profesionalnim obaveštajnim odnosima. Zamislite da se bivši šef Federalne službe bezbednosti sastaje sa (ruskim opozicionarom Aleksejem) Navaljnim. Znate kako se to rešava u Rusiji? Tako što te više nema", kazao je Bakarec tokom sednice Skupštine Srbije.Djilas je u izjavi za portal nova.rs kazao da je "dokaz gde živimo" to što se poslanik vladajuće stranke u Skupštini zalaže "da nas nema", a svi ostali na to ćute."A nas ima i biće naš sve više. I bićemo svaki dan sve glasniji kako bi se istina o ovom kriminalnom režimu što više čula", rekao je Djilas.O Saši Vukadinoviću Djilas je rekao da on pet godina radi u njegovoj firmi ...

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Djilas: Ako ne uspe dijalog, slede protesti, ovo je poslednja šansa

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Mar.2021, 00:39

Predsednik Stranke slobode i pravde, Dragan Djilas, izjavio je večeras da je medjustranački dijalog u Srbiji poslednja šansa da se izadje iz krize na miran način i dodje do slobodnih izbora na kojima gradjani mogu da slobodno izraze volju.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.