Đilas: Poskupljenje BusPlusa u Zemunu nema veze sa izborima

Izvor: Njuz.net, 03.Jun.2013, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đilas: Poskupljenje BusPlusa u Zemunu nema veze sa izborima

Napomena: Ova vest je šaljive prirode

Gradonačelnik izjavio da je već neko vreme planirano da BusPlus u Zemunu poskupi u nedelju uveče


BEOGRAD, 3. jun 2013, (Njuz) – Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas negirao je tvrdnje da iznenadno poskupljenje BusPlus usluga u Zemunu ima ikakve veze sa rezultatom izbora u toj opštini, saznaje Njuz.
Đilas je rekao da je naglo poskupljenje cene vožnje u Zemunu sa 72 dinara na 144 dinara koje je nastupilo u nedelju uveče oko 21h bilo planirano već neko vreme, i da definitivno nema nikakve veze sa tim što će SNS u ovoj opštini imati apsolutnu vlast.
- Naravno da cene moraju da rastu u skladu sa udaljenošću opštine. Pa znate li vi gde je Zemun? To vam je kad sa Vračara prođete ceo grad, pa pređete most, pa idete pravo neko vreme, zatim dođete do hotela Jugoslavija, pa onda ima još da se ide – rekao je zbog nečeg vidno uzrujani Đilas i dodao da je udaljenost Zemuna neuporedivo veća ako se krene iz Mirijeva ili Jerkovića.
Gradonačelnik je zaključio kako je opština Zemun „zapravo toliko daleko od Beograda da postoji realna mogućnost da ova opština bude i formalno odvojena od Beograda“, o čemu će biti reči na narednoj sednici Skupštine grada.
Viktor Marković
Marko Dražić

Nastavak na Njuz.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.