njuz-autor

AUTOR: Viktor Markovic

03. jun. 2013

Đilas: Poskupljenje BusPlusa u Zemunu nema veze sa izborima

Gradonačelnik izjavio da je već neko vreme planirano da BusPlus u Zemunu poskupi u nedelju uveče

BEOGRAD, 3. jun 2013, (Njuz) – Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas negirao je tvrdnje da iznenadno poskupljenje BusPlus usluga u Zemunu ima ikakve veze sa rezultatom izbora u toj opštini, saznaje Njuz.

Đilas je rekao da je naglo poskupljenje cene vožnje u Zemunu sa 72 dinara na 144 dinara koje je nastupilo u nedelju uveče oko 21h bilo planirano već neko vreme, i da definitivno nema nikakve veze sa tim što će SNS u ovoj opštini imati apsolutnu vlast.

– Naravno da cene moraju da rastu u skladu sa udaljenošću opštine. Pa znate li vi gde je Zemun? To vam je kad sa Vračara prođete ceo grad, pa pređete most, pa idete pravo neko vreme, zatim dođete do hotela Jugoslavija, pa onda ima još da se ide – rekao je zbog nečeg vidno uzrujani Đilas i dodao da je udaljenost Zemuna neuporedivo veća ako se krene iz Mirijeva ili Jerkovića.

Gradonačelnik je zaključio kako je opština Zemun “zapravo toliko daleko od Beograda da postoji realna mogućnost da ova opština bude i formalno odvojena od Beograda”, o čemu će biti reči na narednoj sednici Skupštine grada.

Viktor Marković

Marko Dražić

  1. Miloje kaže:

    144 dinara,pa to je džaba bre!
    Kilo leba i žvake za kusur…

  2. branko kaže:

    vi ste j***** ludaci!
    hehehehehhe

  3. scoby kaže:

    Ubuduće će zemunci morati da ulaze samo na prednja vrata u prometala, a ”markičari” će samo u Zemunu morati da validiraju svoje kartice. Ukoliko ne bude dovoljno validiranja, ukinuće se nerentabilne linije prema Zemunu.

  4. Milos kaže:

    Ko gubi ima prava i da se ljuti,da li stvarno Dragan Djilas misli da ce jadan narod koji se bori da prezivi i da ima za hleb davati za kartu 144 dinara ,naravno da nece sram ga bilo.Ali se iskreno nadam da ce neko na ovakvu provokaciju da reaguje i da BUS PLUS BUDE UKINUT!

  5. Aco kaže:

    Sad ce kurir da vam ukrade vest :)

  6. iberlauf kaže:

    Opština Surčin je u znak solidarnosti sa opštinom Zemun podigla rampe na svim prilazima aerodromu,tako da spreči bilo kakav pokušaj dolaska na isti nekog od gradskih vlasti.No passaran.

  7. Ma idi bre…. Citam juce na kuriru ovu vest… sada vidim da je clanak odavde :)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *