ĐILASOVCI NASILNICI I LAŽOVI Gradski odbor SNS u Novom Sadu najoštrije osudio neistine koje Janko Veselinović iznosi u javnost

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Nov.2023, 16:05

"ĐILASOVCI NASILNICI I LAŽOVI" Gradski odbor SNS u Novom Sadu najoštrije osudio neistine koje Janko Veselinović iznosi u javnost

Hitno saopštenje Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Novom Sadu.

Gradski  odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu izdao je hitno saopštenje u kome je reagovao na izjave Janka Veselinovića i iste najoštrije demantovao.

- Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu najoštrije osuđuje neistine koje Janko Veselinović iznosi u javnosti i služi se lažima kako bi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << opravdao svoje nasilničko ponašane. Đilasove psihopate, siledžije i lažovi i ovaj put su pokazali da im nasilje i laganje nije strano.

Miloš Egić  je vređan, pljuvam i napadnut tokom učestvovanja u stranačkim aktivnostima, a napad je prijavio policiji. Sve češći fizički i verbalni napadi na članove naše stranke, zbog slobodnog  izražavanja  političkih uverenja, ne samo da potkopavaju principe demokratije već stvaraju atmosferu straha i zastrašivanja.

Gradski odbor srpske napredne stranke u Novom Sadu šokiran je zbog laži i napada Đilasovih siledžija, na članove Srpske napredne stranke.

Srpska napredna stranka će nastaviti borbu za slobodnu i pristojnu Srbiju, a političkim protivnicima poručujemo da nas nikada neće uplašiti, već samo učvrstiti da istrajemo u našoj borbi za bolju budućnost našeg grada i naše države - istaknuto je u saopštenju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Novosadski naprednjaci tvrde da je Egić napadnut: Đilasove psihopate, siledžije i lažovi

Izvor: Radio 021, 12.Nov.2023

Novosadski odbor Srpske napredne stranke reagovao je u vezi sa navodima Janka Veselinovića da ga je fizički napao direktor "Gradskog zelenila" Miloš Egić, tokom kampanje u Budisavi.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.