ĐILAS MOZAK SINOĆNJEG DIVLJANJA SNS ukazala ko stoji iza napada na parlament

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2020, 09:44

"ĐILAS MOZAK SINOĆNJEG DIVLJANJA" SNS ukazala ko stoji iza napada na parlament

Apeluje se na poštovanje reda i zakona, ujedinjenje u borbi sa pandemijom, poštovanje mera, ali i demokratije

Haos i nered koji su huligani i demonstranti ostavili za sobom posle sinoćnog divljanja u Beogradu je sramotan prizor, saopštili su Odbori Srpske napredne stranke Vojvodine, Mačvanskog i Kolubarskog okruga i iskazali krajnju osudu.

- Rušili su kontejnere, palili automobile, uništavali izloge, kafiće, restorane, obračunavali se s policijom i to >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve u trenutku vanredne situacije i kad se Srbija na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem bori s koronavirusom i na još više različitih frontova. Pored nereda i vandalizma koji su pravili, huligani su sinoć učinili još opasniju stvar - nisu marili za zdravlje građana i strahovito lako širenje virusa dok su se kretali u grupama bez nošenja maski! Slikama koje Srbiju sramote ne samo u granicama naše zemlje nego pred celim svetom, huligani i vandali su najveći deo nacije učinili postiđenim i tužnim zbog uništavanja svega što su videli pred sobom - piše u saopštenju SNS.

Naprednjaci ukazuju ko stoji iza napada na parlament.

- Još sramotnije je da ovakva vandalska nedela ne dolaze sama od sebe i nisu "spontana" kako neki pokušavaju da ih nazovu, već nužno imaju inspiratora, i to u nekome ko bi ponovo da se dočepa vlasti po svaku cenu. Jasno je da je inspirator huliganima upravo Dragan Đilas, propali političar i uspešni tajkun, koji svakodnevno šalje poruke pune mržnje, te bez imalo skrupula poziva na nepoštovanje zakona i građansku neposlušnost. On je mozak operacije, koji se od huliganskog divljanja nijednog trenutka nije ogradio, niti će, već sasvim suprotno, svojim nastupima redovno pokazuje da se naslađuje nad svakim zlom koje zadesi državu - saopštila je SNS.

U saopštenju se podseća da je Srbija pokazala političku volju na nedavnim izborima:

- Apelujemo na poštovanje reda i zakona, na ujedinjenje u borbi sa pandemijom, poštovanje mera, a posebno na to da niko ne zaboravi da se politička volja pokazuje demokratski, na izborima, a ne primenom sile na ulicama. Svoju volju je Srbija upravo pokazala 21. juna, dajući apsolutno poverenje Srpskoj naprednoj stranci i njenom predsedniku, i na tome joj hvala. Za Vojvodinu, Mačvanski  i Kolubarski okrug, za Srbiju - za našu decu!
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.