Izvor: Danas, 08.Jul.2015, 21:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Direktor Spensa prelazi iz DSS-a u SNS?

Milan Balać, koji se nalazi na čelu Spensa, napustio je DSS i preći će u SNS, prenosi Radio 021. Prema saznanjima iz DSS-a, Balać već dugo nije zadovoljan radom stranke i predsednice Sande Rašković Ivić. On je nedavno prokomentarisao da predsednica DSS-a radi pogrešne stvari zbog kojih on više ne prepoznaje politiku te partije.

U izjavi za Radio 021 Sanda Rašković Ivić, između ostalog, navela >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << je i da se politika DSS-a nije menjala i da je sadržana u evroskepticizmu i anti-NATO politici, a da Balać svojim prelaskom u SNS želi da obezbedi funkciju, jer se uskoro bliže lokalni izbori.

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.