Izvor: Luftika.rs, 12.Jul.2020, 10:07

Demonstranti pocepali zastavu SNS, policija krenula u juriš i batinjanje (VIDEO)

Policija je večeras ispred Skupštine, kako je objavio KRIK, uhapsila neke od demonstranata koji su nakon što je protest završen, i dalje bili na stepenicama zgrade parlamenta.
– Izašla Žandarmerija i uhapsila neke od demonstranata – navodi KRIK na Tviteru uz snimak hapšenja.
Na snimku se vidi grupa malobrojnih okupljenih, među kojima ima i devojaka, i policija koja izleće iz Skupštine i udara ih pendrecima, a zatim i hapsi neke od njih, prenosi N1.
Podsetimo, juče >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << je direktor policije Vladimir Rebić izjavio da policija reaguje nasilno samo kad je napadnuta.
Na protestu grupa mladica pocepala je zastavu Srpske napredne stranke. pic.twitter.com/fWiFSA2Jil
— KRIK (@KRIKrs) July 11, 2020

Izašla Žandarmerija i uhapsila neke od demonstranata. pic.twitter.com/8mKvaYlBHy
— KRIK (@KRIKrs) July 11, 2020

Doktor Dragutinović: Neću da lečim one koje je tukla policija, nek ih leči njihova mama (VIDEO)

Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Policija uhapsila nekoliko demonstranata nakon protesta

Izvor: Beta, 12.Jul.2020

Policija je nakon sinoćnjeg protesta u Beogradu uhapsila nekoliko demonstranata koji su cepali zastavu Srpske napredne stranke ispred Skupštine Srbije.Na snimku koji je objavio Krik vidi se mala grupa okupljenih gradjana, a zatim policajci koji im prilaze iz pravca Skupštine, udaraju ih pendrecima,...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.