Darko Glišić: Gradski odbor Srpske napredne stranke u Vranju jedan od najboljih

Izvor: JUGpress.com, 25.Jun.2018, 22:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Darko Glišić: Gradski odbor Srpske napredne stranke u Vranju jedan od najboljih

VRANJE

U Vranju je danas održana sednica Izvršnog odbora Gradskog odbora Srpske napredne stranke, u čijem je radu učestvovao predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darko Glišić.

Skupu od oko 500 članova, koji je održan u „Jumku“ putem telefona >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << obratio se predsednik Srbije i prvi čovek Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić.

„Hoću da vam kažem veliko hvala za požrtvovanost, za podršku, za hrabrost, za borbenost, da je to što smo pokušali i uspevamo da od Pčinjskog okruga, Vranja i juga Srbije napravimo bolje mesto za život. Ja znam koliko nije lako, koliko sirotinje imamo i ta sirotinja bolje razume nego oni koji su najbogatiji i koji su najviše dobili“, rekao je Vu;i’.

Dao je i neke smernice, odnosno koji su to konkretni zadaci koje stranka na vlasti treba da izvrši u vremenu koje je dolazi.

Nakon sastanka Glišić je izjavio da je Gradski odbor Srpske napredne stranke u Vranju jedan od najboljih i da do daljeg neće biti kadrovskih promena u njegovom sastavu.

„Po parametrima po kojima ja sagledavam situaciju, Vranje spada u onu grupu odbora koji imaju najbolje moguće ocene, što se tiče svih tih stranačkih zadataka koji se postavljaju. Naravno, da uvek može bolje, da uvek može i više energije, da uvek do više ljudi može da se dođe, da se obiđe. Kao što je predsednik rekao mi moramo stalno da budemo u kontaktu sa našim članovima. Ako smo vlast, a jesmo u Vranju,  da sa građanima Vranja to osluškujemo šta je problem, da trčimo u susret problemu, da ne čekamo da  nas taj problem stigne“, rekao je Glišić.

On je najavio da će za mesec dana ponovo posetiti Vranje.

„Videćemo za mesec dana kada budem ponovo došao da napravimo neki plan sa čijom bi realizacijm krenuli odmah nakon letnje pauze. Da probamo da još stranku dodatno ojačamo, da neki dodatni kapacitet damo stranci kako bi ona na sledećim izborima zabeležila još bolji rezultat. Mi smo u predsedničkoj kampanji baš Vranje odabrali kao mesto odakle će da krene kampanja Aleksandra Vučića i bio je to jedan izuzetan miting sa velikom energijom koja nam je dala snagu da kasnije kroz čitavu kampanju prođemo onako kako smo želeli i da zabeležimo rezultate koje smo želeli. Odbor u Vranju je dobar, ima probleme sa kojima se suočava, ima dosta i nasleđenih problema u samom rukovođenju gradom, ali pokazuje veliku volju i želju da se izbori sa svim tim problemima. Traže i pomoć, mi smo tu da im pomognemo na svaki mogući način i siguran sam da će u vremenu koje je ispred nas rezultati koji budu stizali iz Vranja biti sve bolji i bolji, rekao je Glišić.

Na pitanje novinara koji je povod posete Vranju, predsednik Izvršnog odbora SNS je rekao da je njegov posao da obilazi odbore u Srbiji.

„Da sagledam šta je ono što je problem, šta je ono što može da se popravi kao stranačka organizacija. Ovo je u Pčinjskom okrugu najveći odbor, Gradski odbor Vranja  ima blizu 10.000 članova i u opisu mog posla je da kroz razgovor s njima vidim šta je to što bi mogli da uradimo da bismo bolje funkcionisali, beležili bolje rezultate, da bismo bili  masovniji, da bismo uradili sve ono što smo postavili ispred sebe kao cilj, a to je  uvek nešto bolji rezultat  od onog što smo zabeležili na prethodnim izborima“, izjavio je Glišić

Novinari su se interesovali i da li će odrediti novog koordinatora SNS za Pčinjski okrug.

„Nećemo da određujemo novog kad imamo starog kog ste vi ovde razrešili, a da on nije razrešen. Dragan Stevanović je koordinator, moj potpredsednik i koordinator za Pčinjski, Jablanički i Toplički okrug, a pomaže mi i u Pirotskom i u Niškom okrugu, sarađujemo i u nekim drugim okruzima. Primarno, njegov stranački zadatak jeste da se bavi ovde. Ja ne znam, vi ste ga ovde preko lokalnih medija smenili, niste me obavestili  da ste ga smenili, pa sam ga ja zadržao da  bude i dalje koordinator”, zaključio je Glišić.

Predsednika Izvršnog odbora SNS u Vranju je dočekali su državni sekretar u Ministarstvu privrede Dragan Stevanović, predsednik Gradskog odbora SNS Slaviša Bulatović, gradonačelnik Vranja i potpredsednik lokalnih naprednjaka dr Slobodan Milenković, potpredsednici i gotovo svi značajniji funkcioneri SNS u Vranju.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Darko Glišić i u leskovačkom SNS

Izvor: JUGpress.com, 26.Jun.2018, 09:11

LESKOVAC..Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darko Glišić i koordinator te stranke za jug Srbije i državni sekretar u Ministarstvu privrede Dragan Stevanović večeras su u Leskovcu razgovarali sa funkcionerima i aktivistima Gradskog odbora SNS...Kako JUGpress saznaje na sastanku...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.