Danica Grujičić objavila program SNS: Uskoro ćemo imati najbolji zdravstveni sistem u Evropi (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2022, 19:20

Danica Grujičić objavila program SNS: Uskoro ćemo imati najbolji zdravstveni sistem u Evropi (VIDEO)

Danica Grujičić je podsetila i na rezultate koji su postignuti kada je reč o zdravstvenom sistemu u Srbiji

Prva na listi SNS “Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve”, direktorka Instituta za onkologiju i radiologiju, Danica Grujičić objavila je program SNS-a za zdravstveni sistem u Srbiji.

Danica Grujičić je podsetila i na rezultate koji su postignuti u oblasti kojom se bavi i najavila da bi Srbija uskoro mogla da postigne jedan od najboljih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sistema zdravstvene zaštite na svetu.

A post shared by СНС Србија (@sns_srbija)

– Sve ono što je urađeno poslednjih godina u zdravstvenom sistemu Srbije je nešto što zaista obećava da uskoro možemo da imamo najbolji zdravstveni sistem, ako ne u svetu, onda bar u Evropi. Ono što nas čeka jeste da nastavimo tim putem. Nabavka opreme, izgradnja novih bolnica, ali ono što je najvažnije – reforma primarne zdravstvene zaštite. Približiti lekara opšte prakse stanovništvu i učiniti sve da on čuje one potrebe koje su neophodne. Zajedno možemo sve! – poručila je Danica Grujičić.

Podsetimo, Danica Grujičić nalazi se prva na listi SNS-a za parlamentarne izbore.

Grujičić je izjavila da je odlučila da podrži SNS jer je, kako kaže, primetno da se Srbija razvija i da je poslednjih godina mnogo uloženo u zdravstvo, prosvetu i ostale oblasti.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.