Danas predaja zahteva za smenu Pavličića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Avg.2012, 09:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas predaja zahteva za smenu Pavličića

NOVI SAD -

Četiri odborničke grupe u novosadskom parlamentu podneće danas na pisarnici lokalnog parlamenta zahtev za održavanje sednice na čijem bi dnevnom redu bila smena gradonačelnika Novog Sada Igora Pavličića.

Kako je Tanjugu rekao predsednik novosadskog odbora SNS Miloš Vučević, zahtev za održavanje sednice, na kojoj bi na dnevnom redu bila smena Pavličića i kompletnog rukovodstva Novog Sada, potpisalo je 35 odbornika iz četiri odborničke grupe. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Reč je o 15 odbornika SNS, devet odbornika iz grupe "Svi za Novi Sad", koju čine šest odbornika Romske demokratske stranke i tri odbornika SPO-a, koji su pre nekoliko dana napustili vladajuću koaliciju, pet odbornika DSS-a i šest odbornika iz grupe "Novi Sad - odmah", a koju čini pet odbornika Pokreta "Dveri" i jedan odbornik partije Nijedan od ponuđenih odgovora, koji su u međuvremenu isključeni iz tih stranaka.

Zahtev za održavanje sednice parlamenta biće predat danas na pisarnici te institucije u 12 sati, precizirao je Vučević.

Skupština Novog Sada ima 78 odbornika.

Aktuelna vlast trenutno ima podršku 18 odbornika DS, 12 LSV, sedam SPS i jednog SVM.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.