Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Feb.2020, 00:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas: SzS će ponuditi građanima da prijave ucene i pritiske da glasaju za SNS

Savez za Srbiju (SzS) će tokom kampanje bojkota izbora ponuditi građanima broj telefona, adresu elektronske pošte i Fejsbuk profil putem kojih će moći da prijave ucene i pritiske da glasaju za Srspku naprednu stranku, preneo je Danas u izdanju od petka.

Pozivajući se na nezvanična saznanja, list je naveo da će ti kontakti prvenstveno biti namenjeni zaposlenima u javnim preduzećima od kojih se traži da podrže >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << naprednjake, posebno na lokalu, gde su kako se navodi, pritisci po pravilu najsnažniji.

"Procenjujemo da bi milion ucenjenih glasača mogao da podlegne pritiscima jer strahuju šta će biti s njima nakon smene vlasti", naveli su za list iz SzS.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Sergej Trifunović: Objavićemo svedočenja o maltretiranju birača

Izvor: Danas, 28.Feb.2020

Savez za Srbiju će tokom kampanje bojkota izbora ponuditi građanima broj telefona, mejl adresu, Fejsbuk profil na kojima će moći da prijave pritiske i ucene da glasaju za vladajuću stranku, saznaje Danas nezvanično.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.