Damjanović   upozorio i na prekomerni uvoz poljoprivrednih proizvoda i mesa

Izvor: Beta Video, 11.Feb.2021, 15:34

Damjanović upozorio i na ``prekomerni uvoz poljoprivrednih proizvoda i mesa

BEOGRAD - Potpredsednik SRS Miljan Damjanović je upozorio i na ``prekomerni uvoz poljoprivrednih proizvoda i mesa koji je uništio ove godine naše male proizvodjače, poljoprivrednike i seljake``.``Vlast SNS nije promenila svoj odnos prema uvozničkom lobiju, radi isto što i vlast Demokratske stranke. Srbija uvozi ono što joj apsolutno nije potrebno - paradajz, luk, pasulj, boraniju, krompir i to nije izdrživo``, rekao je Damjanović, navodeći da je isti ``maćehinski`` odnos države i prema proizvodjačima mesa.(CH3)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Damjanović pozvao Aleksića na televizijski duel

Izvor: Beta Video, 11.Feb.2021

BEOGRAD - Potpredsednik SRS Miljan Damjanović je rekao i da je potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić danas izjavio, u jednom televizijskom nastupu, da je biznismen Stanko Subotić Cane finansirao SRS, napominjući da je Aleksić izneo laž i pozvao ga na televizijski duel, navodeći da može...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.