Dačić otišao u SNS da proslavi pobedu naprednjaka sa Vučićem!

Izvor: Kurir, 17.Mar.2014, 00:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić otišao u SNS da proslavi pobedu naprednjaka sa Vučićem!

lider socijalista se posle obraćanja novinarima uputio se u centralu SNS kako bi naprednjacima i njihovom lideru lično čestitao pobedu naizborima

BEOGRAD - Predsednik SPS Ivica Dačić došao je u sedište Srpske napredne stranke na Novom Beogradu i učestvovao u veselju naprednjaka

Naime lider socijalista se posle obraćanja novinarima uputio se u centralu SNS kako bi naprednjacima >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i njihovom lideru Aleksandru Vučiću lično čestitao pobedu naizborima.

Podsetimo Dačić je nakon objavljivanja preliminarnih rezultata poslao SMS poruku u kojoj je Vučiću čestitao pobedu na izborima.

"Nismo razgovarali o budućoj koaliciji. Ukoliko postoji inciijativa SNS da razgovaramo mi smo spremni", rekao je Dačić i dodao:

"Nismo dobili glasove zato što smo očekivali da budemo pobednici, već zato što građani cene ono što smo uradili" rekao je ranije večeras Dačić.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.