Izvor: N1 televizija, 17.Avg.2021, 19:35

Da se Mirović pita – „raskid“ SNS i LSV, Sejdinović kaže – veže ih puki interes

Predsednik pokrajinske Vlade Igor Mirović u ponedeljak je kritikovao saradnju SNS-a i LSV-a na nivou glavnog grada Vojvodine, i to zbog, kako je rekao, ideoloških razlika te dve stranke. Podsetimo, Ligaši sa SNS-om u novosadskoj vlasti učestvuju od juna 2016. godine, a na kritike svih ovih godina obe strane reagovale su obrazloženjem "da na lokalnom nivou ideološke razlike ne igraju veliku ulogu".

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Kostreš: Spremni smo i da izađemo iz vlasti u Novom Sadu

Izvor: Danas, 18.Avg.2021, 13:12

“Liga socijaldemokrata Vojvodine nikada neće promeniti svoje političke vrednosti i stavove i ako je to cena da Liga izađe iz vlasti u Novom Sadu, mi ćemo je platiti sa zadovoljstvom jer nema načina da menjamo vrednosni sistem posle više od trideset godina postojanja”, kaže za Danas Bojan Kostreš,...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.