Izvor: Glas javnosti, 15.Apr.2010, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DSS traži raspravu o Dinkiću

BEOGRAD - Demokratska stranka Srbije predložiće Srpskoj naprednoj stranci i Novoj Srbiji  pokretanje skupštinske rasprave o odgovornosti ministra ekonomije i regionalnog razvoja Mlađana Dinkića.

Predsedništvo DSS donelo je odluku da predloži SNS i NS pokretanje, kroz interpelaciju, skupštinske rasprave o odgovornosti Dinkića "i to ne samo za katastrofalno ekonomsko stanje u zemlji, već >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << i za urušavanje ugleda Skupštine Srbije kao najvažnije državne institucije".

- U skupštinskoj raspravi treba da se utvrde sve činjenice o radu ministra Dinkića i glasanje o njegovoj odgovornosti treba da dovede do raspisivanja vanrednih izbora - naveo je portparol DSS-a Petar Petković.

On je dodao da će DSS u najkraćem roku započeti konsultacije sa SNS i NS o pokretanju interpelacije o odgovornosti ministra Dinkića.

Interpelacija je pitanje kojim poslanik u parlamentu traži od vlade ili nekog ministra pisano ili usmeno izjašnjenje o izvesnoj stvari iz oblasti unutrašnje ili spoljne politike.
Pogledaj vesti o: Mlađan Dinkić

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.