DSS neće sa SNS, traži vanredne parlamentarne i izbore u Beogradu

Izvor: Blic, 26.Sep.2013, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DSS neće sa SNS, traži vanredne parlamentarne i izbore u Beogradu

Predsedništvo Demokratske stranke Srbije zatražilo je danas istovremeno raspisivanje vanrednih parlamentarnih i izbora u Beograda i saopštilo da bez izbora neće ući u vlast u glavnom gradu.

U saopštenju se navodi da je Predsedništvo DSS tu odluku donelo jednoglasno.

"Smatramo da se Srbija nalazi u dubokoj političkoj, ekonomskoj i moralnoj krizi zbog potpisivanja briselskih sporazuma kojima se predaje Kosovo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i zbog podaničkog odnosa sadašnje vlasti prema Evropskoj uniji", navodi se u saopštenju DSS.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DSS neće sa SNS, traže vanredne izbore

Izvor: Blic, 26.Sep.2013

Predsedništvo Demokratske stranke Srbije zatražilo je danas istovremeno raspisivanje vanrednih parlamentarnih i izbora u Beograda i saopštilo da bez izbora neće ući u vlast u glavnom gradu. ..U saopštenju se navodi da je Predsedništvo DSS tu odluku donelo jednoglasno..."Smatramo da se Srbija nalazi...

Nastavak na Blic...

DSS neće sa SNS, traži vanredne izbore za Beograd

Izvor: Mondo, 26.Sep.2013

Predsedništvo Demokratske stranke Srbije zatražilo je istovremeno raspisivanje vanrednih parlamentarnih i izbora u..

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.