Izvor: S media, 22.Jan.2013, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS optužuje "naprednjaka": Cvijan pokušao da pusti iz pritvora optuženog za trgovinu drogom (VIDEO)

Funkcionerka Demokratske stranke i bivša ministarka pravde Snežana Malović izjavila je da je DS došao do saznanja da je funkcioner SNS Vladimir Cvijan zloupotrebio svoj položaj pokušavajući da izdejstvuje puštanje iz pritvora čoveka koji je optužen za trgovinu drogom.

Malovićeva je rekla da će zbog toga DS podneti krivičnu prijavu za krivično delo ometanja pravde >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << protiv Cvijana i predati sve činjenice vezane za konkretne slučajeve.

"Postavljamo pitanje SNS-u da li tolerisanje ovakvog slučaja predstavlja doslednu borbu protiv korupcije i kriminala", rekla je Malovićeva na konferenciji za novinare.

Ona je dodala i da DS pored nulte tolerancije prema korupciji traži da postoji nulta tolerancija prema kriminalu.

(Blic)

FOTO: Youtube

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Cvijan: Ne komentarišem besmislene izjave Snežane Malović

Izvor: S media, 22.Jan.2013

Funkcioner Srpske napredne stranke i predsednik skupštinskog Odbora za ustavna i zakonodavna pitanja Vladimir Cvijan izjavio je danas da ne želi da komentariše, kako je rekao, "besmislene izjave" bivše ministarke pravde Snežane Malović..."Nemam nameru od sada i ubuduće da komentarišem besmislene...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.