Izvor: S media, 22.Jan.2013, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cvijan: Ne komentarišem besmislene izjave Snežane Malović

Funkcioner Srpske napredne stranke i predsednik skupštinskog Odbora za ustavna i zakonodavna pitanja Vladimir Cvijan izjavio je danas da ne želi da komentariše, kako je rekao, "besmislene izjave" bivše ministarke pravde Snežane Malović.

"Nemam nameru od sada i ubuduće da komentarišem besmislene izjave Snežane Malović, jer kada je bila u prilici da nešto uradi kao ministarka, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << napravila je to što je napravila u pravosudju", rekao je Cvijan agenciji Beta.

Snežana Malović optužila je ranije danas Cvijana da je kao advokat Ivana Pavlovića, zvanog Iker, optuženog za šverc kokaina, pretnjama sudiji Vladimiru Mesaroviću pokušao da izdejstvuje ukidanje pritvora svom klijentu.

Bivša ministarka pravde rekla je na konferenciji Demokratske stranke, čija je funkcionerka, da je Cvijan iskoristio svoj položaj poslanika, predsednika Odbora i visokog funkcionera Srpske napredne stranke da ostvari korist za svoje brojne klijente optužene za organizovani kriminal, medju kojima je i Sreten Jocić, zvani Joca Amsterdam. Opširnije OVDE.

(Beta)

Foto: Infobiro

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.