DS: Vučiću, kako si nas ekspresno zadužio za 7 milijardi

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Sep.2014, 20:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS: Vučiću, kako si nas ekspresno zadužio za 7 milijardi

Demokratska stranka saopštila je da u reformama Srpske napredne stranke i premijera Vučića nema nijedne ideje i poteza za razvoj privrede i proizvodnje, nego da nesposobnost vlade moraju da podnesu prosvetni i zdravstveni radnici i penzioneri.

Demokrate u odgovoru naprednjacima, koji su se ranije danas u saopštenju izvinili što Vučić na konferenciji za novinare nije pohvalio "populističke i neracionalne >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << mere demokrata pred izbore 2008. godine", navode da su u SNS zaboravili da Vučić može da pohvali DS-ovu politiku puta ka EU, okončanje saradnje sa Hagom, otvaranje pregovora sa Prištinom.

"Može da pohvali i to što je za vreme vlade koju je predvodio DS bilo tri puta više investicija nego danas", navodi se u saopštenju.

DS dodaje da je Vučić mogao da pohvali i to što su demokrate "popravljale sliku Srbije u regionu i svetu dok je on otvarao ulicu Ratka Mladića i sigurnu kuću za Mladića u Skupšini Srbije".

"Ali daleko bitnije od svega toga, mora da kaže kako je Srbiju uspeo ekspresno da dodatno zaduži za sedam milijardi evra i kako to sprovodi refrome, a da nema nijedne ideje i poteza kako će razvijati privredu i proizvodnju, nego neposobnost Vlade moraju da podnesu prosvetni, zdravstveni radnici i penzioneri", navodi DS.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

DS: Reforme SNS bez ideje za razvoj privrede i proizvodnje

Izvor: Blic, 25.Sep.2014

Demokratska stranka (DS) saopštila je danas da u reformama Srpske napredne stranke i premijera Aleksandra Vučića nema nijedne ideje i poteza za razvoj privrede i proizvodnje, nego da nesposobnost vlade moraju da podnesu prosvetni i zdravstveni radnici i penzioneri...Demokrate u odgovoru naprednjacima,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.