DS: SNS nema viziju za Beograd

Izvor: Studio B, 16.Nov.2013, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS: SNS nema viziju za Beograd

Demokratska stranka saopštava da je prošlo više od 50 dana od smene gradonačelnika Dragana Đilasa, a da Srpska napredna stranka nije predstavila obećani plan, viziju i kadrovska rešenja za Beograd.

Umesto što kritikuje predloge Demokratske stranke za privremeno veće i ljude o kojima pre svega govore rezultati postignuti u poslednjih pet godina u Beogradu, neka gradski odbor SNS-a napravi >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << makar jednu konferenciju za medije na kojoj će reći Beograđanima šta je plan i ideja za Beograd, navodi Demokratska stranka i ističe da što SNS ima manje ideja o tome šta uraditi s Beogradom i Beograđanima, to je hajka na DS veća.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.