DS: SNS da prestane klevetama i lažima da skreće pažnju sa svoje nesposobnosti i neznanja!

Izvor: Press, 03.Jul.2014, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS: SNS da prestane klevetama i lažima da skreće pažnju sa svoje nesposobnosti i neznanja!

DS je ovim odgovorila na saopštenje novosadskih naprednjaka koji su poručili da lider DS i predsednik Vlade Vojvodine Bojan Pajtić nema "apsolutno nikakva rešenja" kako da popravi životni standard građana Vojvodine, te da ih je upravo on doveo na rub egzistencije.
"SNS u svom poslednjem saopštenju ponovo pokazuje da ne zna da radi ništa osim da kleveće, lažno optužuje i vređa na ličnoj osnovi, u cilju >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << da sa 23 osvojena mandata na izborima za Skupštinu Vojvodine napravi vlast bez onih koji su na tim izborima osvojili 59 mandata, jer je neprekidno traženje izbora na svim nivoima jedino što može da ponudi građanima", navodi se u saopštenju demokrata.

Demokrate kažu i da su na nivou Srbije i mnogih lokalnih samouprava građani imali priliku da vide da, "jednom kada dođe do vlasti, SNS ne zna šta bi sa njom radila, da nema ni kapaciteta, ni znanja, ni sposobnosti da vodi zemlju i izvede je iz krize".

PROČITAJTE JOŠ:
Nikolić: Srbije nije bila tehnički opremljena za katastrofu! Molimo građane za strpljenje!
SNS: Pajtić građane Vojvodine bahaćenjem i pljačkom doveo na rub egzistencije!
Dačić i Vigenin: Južni tok od životnog interesa
   
"Nakon što smo treći put u prethodne dve godine čuli kako prvi put u istoriji Srbije imamo plan za izlazak iz krize, pokazuje se da je taj plan rezultirao povećanjem poreza i smanjenjem zarada dok deficit u budžetu dolazi na istorijski maksimum, reklamiranjem makete kao poslovnog poduhvata decenije, povećanjem nezaposlenosti i ukidanjem prava radnika kao jedinom načinu da se pokrene privreda", navode demokrate.
DS je zato pozvala naprednjake da prestanu da kroz "klevete, napade, uvrede i laži skreću pažnju građana sa svoje nesposobnosti i lošeg rada, jer su građani vrlo svesni toga da su oni ti koji plaćaju cenu te nesposobnosti".

Ranije danas, novosadski naprednjaci su poručili da je Pajtić doveo građane Vojvodine do ruba egzistencije jer je brinuo samo kako da ostane u svojoj fotelji.

Pajtić je gostujući na TV B92, komentarišući izjave predstavnika SNS u Vojvodini o tome da treba formirati koncentracionu vladu u Vojvodini, kazao da formiranje koncentracione vlade za njega predstavlja "politički bućkuriš", jer bi se u njoj našle SNS i DS S, što je, kako kaže, programski neodrživo.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.