SNS: Pajtić nema nikakva rešenja

Izvor: RTS, 03.Jul.2014, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS: Pajtić nema nikakva rešenja

Novosadski naprednjaci poručili su da lider DS-a i predsednik Vlade Vojvodine Bojan Pajtić nema "apsolutno nikakva rešenja" kako da popravi životni standard građana Vojvodine, te da ih je upravo on doveo na rub egzistencije.

U saopštenju SNS-a se navodi da je Pajtić brinuo jedino o tome kako da ostane u svojoj fotelji i kako da izdrži privilegije, kako bi nastavio sa ličnim „bahaćenjem i pljačkom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << građana".

"Dokazao nam je, po ko zna koji put, da je jedina politika u koju se on razume, i za koju je uskostručan - politika uništavanja javnih resursa. Samo na primeru Razvojne banke Vojvodine direktno je oštetio građane za više od 150 miliona evra", navodi se u saospstenju novosadskog SNS-a.

"Pajtić je potpisao toliko saopštenja kritikujući SNS, jer želimo da posle toliko godina donesemo zakon o radu, koji će podstaći investitore da ulažu u Srbiju, i istovremeno sačuvati prava radnika, a kada ga pitate koji je njegov predlog, kako bi DS regulisao tu oblast - Pajtić dr Bojan zanemi", navodi se u saopštenju naprednjaka.

"Sasvim je jasno da DS i Bojan Pajtić nemaju baš ništa da ponude građanima Vojvodine i Srbije, osim želje da im isprazne džepove, a svoje napune", zaključuju u saopštenju.

Reagujući zatim na novo saopštenje DS-a, novosadski naprednjaci pozvali su lidera DS-a i predsednika Vlade Vojvodine Bojana Pajtića da građanima vrati 150 miliona evra, direktne štete koju je "svojom rasipničkom politikom napravio u samo jednoj aferi" Razvojne banke Vojvodine i upitali ga zašto se toliko plaši izbora u pokrajini.

Pajtić je ranije danas rekao za B92 da formiranje koncentracione vlade za njega predstavlja "politički bućkuriš", jer bi se u njoj našle SNS i DSS, što je, kako kaže, programski neodrživo.

Prema njegovim rečima, mala je verovatnoća da će se u Vojvodini održati izbori, a i kada bi se održali, kako smatra, to ne bi bilo u demokratskoj atmosferi, "jer živimo u društvu gde ne postoji sloboda medija".

Upitan da li DS ima legitimitet u Vojvodini, lider demokrata je odgovorio da su legitimitet dobili na izborima 2012. godine i da SNS po svaku cenu kroz, kako kaže, otimanje poslanika želi to da promeni.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

DS: SNS nema kapaciteta da zemlju izvede iz krize

Izvor: RTS, 03.Jul.2014

Demokrate smatraju da naprednjaci nemaju "ni kapaciteta, ni znanja, ni sposobnosti da vode zemlju i izvedu je iz krize"...U vreme njihove vlasti rastu samo javni dug i broj nezaposlenih, a jedini rezultat njihovih ekonomskih i "svih drugih eksperimenata je sve teži i lošiji život građana Srbije",...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.