DS: Pretnje otkazom potpredsednici DS iz Vršca

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Dec.2018, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS: Pretnje otkazom potpredsednici DS iz Vršca

Demokratska stranka (DS) saopštila je danas da se potpredsednici te stranke iz Vršca Dragani Rakić ponovo preti, ovaj put otkazom, i pozvala vlast da se odredi prema tom primeru, kako je navedeno, "nejbezočnije dirigovane autokratije".

DS je navela da je reč o konstantnom pritisku na Draganu Rakić i sramnom pokušaju njene ljudske i profesionalne degradacije, koju sprovode vladajuća Srpska napredna >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << stranka i njeni predstavnici.

"U ime režima Aleksandra Vučića rade se i izgovaraju monstruozne laži o ljudima, Dragani Rakić možda i ponajviše zato što joj nijedna nije porobila um, pokorila savest i primorala da se odrekne ideje i vizije. Potpredsednica DS u svom ukupnom delovanju nikada se nije zaklanjala iza stranke, drugih ljudi, tudjeg stava, afirmisala se samosvojnošću poruku koju DS pravednost", navodi se u saopštenju.

DS je navela da je predsednik Skupštine opštine Vršac Nenad Baroš uslovio podršku kulturi grada i institucijama "odstranjivanjem, faktičkim i stvarnim, potpredsednice DS Dragane Rakić.

"Puna su vam usta laži o zaštiti žena, prilika je da jednu časnu, poštenu, umnu i radnu zaštite od pretnje nezakonitim otkazom koja stiže sa jedine adrese na kojoj zakon ne važi", navela je ta stranka.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.