DS: Političku krizu u Vojvodini stvara SNS

Izvor: Akter, 21.Avg.2014, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS: Političku krizu u Vojvodini stvara SNS

Pokrajinski odbor DS optužio je danas SNS da svojim pritiscima na pokrajinske stvara stvara političku krizu u Vojvodini

"Kada potpredsednik SNS Igor Mirović govori o krizi u pokrajinskim institucijama, zbog koje one ne mogu da funkcionišu, treba da kaže i da je jedina politička kriza koja u Vojvodini postoji upravo ona koju stvara SNS svojim pritiscima na pokrajinske poslanike i pokušajima >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << da sa 25 osvojenih mandata napravi skupštinsku većinu bez onih koji su na izborima osvojili 59 mandata", navodi se u saopštenju Pokrajinskog odbora DS.

Sama činjenica da SNS izlazak iz te krize, koju sama stvara uslovljava svojim ulaskom u vlast, govori više o karakteru te stranke nego bilo koji politički protivnik”, navode vojvođanske demokrate.

"Stranka koja druge poziva da odluče da li biraju stranačke interese ili interese građana ovako na najočigledniji mogući način pokazuje da je njihov ulazak u vlast važniji od funkcionisanja pokrajinskih institucija, realizovanja programa od kojih koristi imaju građani i da za njih nema većeg interesa od pozicioniranja stranačkih kadrova”, ocenjuje se u saopštenju Pokrajinskog odbora DS.

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

DS: Političku krizu u Vojvodini stvara SNS

Izvor: RTS, 21.Avg.2014

SNS svojim pritiscima na pokrajinske poslanike stvara političku krizu u Vojvodini, ocenio je Pokrajinski odbor Demokratske stranke. .."Kada potpredsednik SNS Igor Mirović govori o krizi u pokrajinskim institucijama, zbog koje one ne mogu da funkcionišu, treba da kaže i da je jedina politička kriza...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.