DS: Optužbe SNS besmislene - kao devedesetih

Izvor: Blic, 02.Mar.2013, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS: Optužbe SNS besmislene - kao devedesetih

Demokratska stranka ocenila je danas da su "besmislene" optužbe SNS-a da DS vodi "monstruoznu kampanju" protiv interesa Srbije, privrede, poljoprivrede i seljaka.

Kako u saopštenju navode demokrate, radi se o "istim ljudima, rečniku i načinu komunikacije koje smo gledali i slušali i devedesetih godina prošlog veka", a koji su DS tada optuživali da su strani plaćenici.

"U vreme kada je NATO bombardovao Srbiju, ti isti su nas optuživali da postavljamo lokatore >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << po Srbiji, jer smo se protivili politici koja nas je uvukla u rat sa najvećom svetskom silom. Danas, ti isti nas optužuju da vodimo monstruoznu kampanju i da uništavamo srpskog seljaka i poljoprivredu, jer je pokrajinski sekretar za poljoprivredu objavio podatke koje je Vlada Srbije krila od građana", navodi DS.

Po oceni DS, "očigledno je lakši deo posla skinuti bedž sa likom Vojislava Šešelja i promeniti srednje slovo u nazivu stranke, ali to ne povlači za sobom i promenu politike, mišljenja i vokabulara".

Potpredsednik stranke Igor Mirović ocenio je danas, posle sednice Predsedništva SNS, da DS vodi monstruoznu kampanju protiv poljoprivrede i inrteresa Srbije.

Mirović je rekao novinarima da će lider stranke Aleksandar Vučić u ponedeljak saopštiti konkretna imena i mere protiv onih koji su napravili propuste u radu, vezano za slučaj sa mlekom.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

DS: SNS kao devedesetih

Izvor: Akter, 02.Mar.2013

Demokratska stranka ocenila je da su "besmislene" optužbe SNS-a da DS vodi "monstruoznu kampanju" protiv interesa Srbije, privrede, poljoprivrede i seljaka

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.