DS: Jovičić (SNS) mora da plati 300.000 dinara Božoviću i Pajtiću za povredu ugleda i časti

Izvor: Beta, 29.Jul.2019, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS: Jovičić (SNS) mora da plati 300.000 dinara Božoviću i Pajtiću za povredu ugleda i časti

Demokratska stranka (DS) saopštila je danas da je doneta presuda po kojoj član Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Jovičić, zbog povrede ugleda i časti poslanika DS Balše Božovića i bivšeg predsednika te stranke Bojana Pajtića, mora da im isplati 300.000 dinara."Sudski epilog neće doneti promenu stanja u medijskoj sferi, još manje u ponašanju aktera koji zloupotrebama položaja i korišćenjem moći neodgovorno i tendenciozno vrše nasilje nad istinom i gradjanima. Jovičić nije pružio nijedan dokaz da su tvrdnje koje je iznosio o Božoviću i Pajtiću tačne. Ipak, njegova namera nije bila da se bavi dokazima i stvarnošću, već da se politički oponenti predstave negativno", navodi se u saopštenju DS-a.Ta stranka navela je da je u trenutnoj političkoj klimi ona znak da postoje ljudi koji ne žele da "prihvate i ćute pred osionom i lažljivom vlašću", koji su spremni da se za "svoje dostojanstvo izbore i pred sudom", kao i da postoje sudije koje se "staraju da zakon štiti jednako sve gradjane".

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DS: Jovičić (SNS) mora da plati 300.000 dinara Božoviću i Pajtiću za povredu ugleda i časti

Izvor: Danas, 29.Jul.2019

Demokratska stranka (DS) saopštila je danas da je doneta presuda po kojoj član Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Jovičić, zbog povrede ugleda i časti poslanika DS Balše Božovića i bivšeg predsednika te stranke Bojana Pajtića, mora da im isplati 300.000 dinara. Članak...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.