DS: Gladni žrtve centralizovanih javnih nabavki

Izvor: Akter, 11.Feb.2016, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS: Gladni žrtve centralizovanih javnih nabavki

Poslanik DS Balša Božović rekao je danas da su centralizovane javne nabavke, koje je ustanovila SNS, dovele do toga da su mnogu u Beogradu ostali gladni

"Žrtve toga nisu samo gladni u Beogradu, već i gradska uprava, gradonačelnik i Sekretarijat", rekao je Božović novinarima u Skupštini Srbije, povodom navodnog ukidanja narodnih kuhinja u glavnom gradu.

Gradonačelnik Beograda Siniša >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << Mali ranije danas je objasnio da se narodne kuhinje ne ukidaju i da će socijalno ugroženi dobijati novčanu naknadu umesto obroka samo privremeno, do okončanja postupka javne nabavke za pripremu obroka.

Prema rečima Božović, 168 dinara nije dovoljno da korisnik narodne kuhinje obezbedi obrok.

DS smatra, naveo je Božović, da su decentralizovane javne nabavke bile mnogo bolje, jer ne bi dovele do toga da neko ostane gladan.

Na pitanje da komentariše navode iz dnevnog lista Informer, koji je prethodnih dana pisao o njegovom letovanju na Maldivima, Božović je rekao da će protiv tih novina pokrenuti privatnu tužbu.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gradonačelnik na vanrednoj konferenciji: Obezbeđena je hrana za sve ugrožene

Izvor: Blic, 11.Feb.2016

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali sazvao je danas vanrednu konferenciju za štampu povodom navoda o ukidanju narodnih kuhinja...Siniša Mali je danas rekao da je rešenje prema kome će socijalno ugroženi dobijati novčanu naknadu umesto obroka samo privremena mera, do okončanja postupka javne nabavke...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.