DS: Bolje recite ko će voditi grad

Izvor: B92, 25.Sep.2013, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS: Bolje recite ko će voditi grad

Beograd -- Predsednik beogradskog DS-a Balša Božović poručio SNS-u da bi, "umesto što iznosi neistine na račun Dragana Đilasa", trebalo da kaže ko će ubuduće voditi grad.

U reakciji na izjavu Nebojše Stefanovića o tome da lider DS ima kontrolu nad medijima, demokrate pitaju "ko će biti gradonačelnik, ko su ljudi koji će činiti njegov tim i da li imaju plan i viziju kako Beograd treba da izgleda".

"Nebojša Stefanović, ponavljajući neistine o nekakvoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kontroli medija želi da skrene temu sa osnovnih problema u koje je SNS stavila Beograđane. Postavljam pitanje, da li će zbog konstantnih neistina koje svakodnevno iznosi predsednik Skupštine, Beograđani živeti bolje?", navodi Božović.

Prvi čovek beogradskih demokrata pozvao je Stefanovića da "neistine koje toliko lagodno iznosi na stepeništu" iznese i u direktnom razgovoru sa Đilasom u nekoj emisiji.

"Zastrašivanje, lažna istraživanja i progon neće sakriti realnost. Srbija ne ide u dobrom pravcu i to se zastrašivanjem ne može sakriti. Vlast treba

da prizna da ne zna kako da izvede Srbiju iz krize", navodi Božović i traži raspisivanje hitnih izbora u Beogradu uz neposredan izbor gradonačelnika
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.