DEKA BRANISLAV (77) SVIM SRCEM UZ VUČIĆA: Ni kiša nije omela najstarije građane da dođu na skup Srbija nade (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2023, 19:20

DEKA BRANISLAV (77) SVIM SRCEM UZ VUČIĆA: Ni kiša nije omela najstarije građane da dođu na skup "Srbija nade" (VIDEO)

Deka Branislav kaže da je na skup došao jer je predsednik pozvao da se naš narod ujedini.

Živanović Branislav (77) je krenuo na najveći skup u modernoj istoriji Srbije, a u tome ga nije omela ni kiša, ni bilo šta drugo, da se priključi ogromnom skupu građana pod parolom "Srbija nade".

Na našem snimku možete videti kako se u žurbi narod okuplja, a deka Branislav za Informer je rekao da je simpatizer SNS.

- Nikada nisam bio član ni jedne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << partije, ali sam simpatizer SNS - rekao je Branislav, a prolaznik koji se tu našao, odmah se uključio u priču i iskoristio priliku kako bi pozovao građane da im se priključe.

- Hoću da podržim miting "Srbija Nade" jer je naša zemlja ugrožena i jer je predsednik pozvao srpski narod da se ujedini - dodao je Branislav za "Informer", a pogledajte poruku koju je poslao!
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.