DANILO NIJE OBRUKAO OBRAZ... Ministar Vučević otvoreno o junačkom podvigu predsednikovog sina (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2023, 10:02

"DANILO NIJE OBRUKAO OBRAZ..." Ministar Vučević otvoreno o junačkom podvigu predsednikovog sina (FOTO)

Ministar odbrane i prvi čovek SNS gostovao je emisiji "Novo jutro" na televiziji Pink.

Ministar odbrane i potpredsednik Vlade Miloš Vučević istakao je u emisiji "Novo jutro", na televiziji Pink, da je "kosovska policija" znala da se u kolima nalazio sin predsednika Srbije, Danilo Vučić, ali i da je on imao spremljenu najlepšu repliku kao odgovor.

- Nekoliko stvari možemo zaključiti iz tog događaja, a to je da Srbi nemaju nikakva prava na KiM i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da oni nikada ne mogu da budu država, jer da su država priznata od nas, to se ne radi porodici visokog državnika.

Oni su znali i ko je u kolima, videli su na administrativnom prelazu, tamo se predaje lična karta, i s tom namerom su ga zaustavili da ga maltretiraju.

A post shared by Милош Вучевић (@milosvucevic_odbrana)

Dobro je što je Danio išao u Gračanicu, da kao predsednikov sin bude tamo sa svojim narodom. Koliko ja znam ovo nije prvi put da je Danilo bio na KiM. To je bila najlepša replika kosovskom policajcu i on je odbio da skine majicu iako je u njega bilo upereno automatsko oružje. Bio je priseban, očigledno hrabar. To je genetika- rekao je ministar.

On je naglasio da se ovakve stvari ne rade, kao i da tzv. država Kosovo nema atribute prave države.

- Zamislite kada bismo mi zaustavljali sve rođake tih funkcionera sa Kosova kad idu ka Švajcarskoj, Austriji. Oni nemaju atribute države, oni ne umeju da se ponašaju kao država, I sve što rade rade kao da su teroristička formacija, samo što više ne izlaze iz šuma već iz zgrada. Njihov narativ je teroristički. To nije bila rutinska kontrola, već da ga ponize. Najjači utisak je meni ostavila rečenica da je njegov tata njihov predsednik. Dole je zaista pakao, zabranjuju se bukvalno svake aktivnosti Srba u kontekstu bitnih datuma, negovanja kulture i identiteta, uzurpirana su im sva prava od političkih do osnovnih ljudskih- napomenuo je Vučević i dodao:

-Uvek me fasciniralo da ne mali broj nevladinih organizacija u Centralnoj Srbiji su potpuno nemi kada su Srbi na KiM u pitanju. To je za njih crna rupa na mapi. Ne bih voleo da me Rada Trajković brani, ona ima toliko ima sramnih izjava da je previše za narednih 100 godina. Ne mogu da razumem te ljude koji ne vole da budu to što su biološki. Danilo nije obrukao svoj obraz i obraz svoje porodice, a onda i nacije.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vučević: Kurtijeva policija je znala da se u kolima nalazio sin predsednika Srbije

Izvor: Blic, 01.Jul.2023

Ministar odbrane i potpredsednik Vlade Miloš Vučević istakao je u emisiji "Novo jutro", na televiziji Pink, da je "kosovska policija" znala da se u kolima nalazio sin predsednika Srbije, Danilo Vučić, ali i da je on imao spremljenu najlepšu repliku kao odgovor.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.