DANAS SAM POSETIO JEDNU VEOMA TAJNU LOKACIJU Vučić jednim potezom začepio usta opoziciji (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2023, 18:46

"DANAS SAM POSETIO JEDNU VEOMA TAJNU LOKACIJU" Vučić jednim potezom začepio usta opoziciji (FOTO)

Licemerje opozicije još jednom je razobličeno, mada čini se, već onog trenutka kada su u nameri da naprave aferu od kol-centra Srpske napredne stranke ispali po ko zna koji put kontradiktorni

Naime, istovremeno opozicionari su organizovali sopstvene kol-centre za skupljanje glasova za sebe. Dobrica Veselinović, kandidat na Đilasovoj listi objavio je video-klip u kojem ponosno predstavlja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kol-centar koji radi u animiranju birača i prikupljanju glasova za ovu grupaciju.

Dakle, na snimku vidimo simpatizere i aktiviste koji besomučno telefoniraju i rade isto ono što se zamera vladajućoj stranci. Međutim, ovde se tvrdi da je njihov kol-centar pravi, a onaj naprednjački nije, što je još jedan izraz lažnog elitizma od kojeg boluju Đilas i njegovi saborci.

Predsednik Aleksandar Vučić je sada objavio fotografiju na svom Instagram nalogu iz jednog kol-centra, a ispod objave napisao je u šaljivom tonu:

A post shared by Александар Вучић (@avucic)

- Danas sam posetio jednu veoma, veoma tajnu lokaciju. Opširnije uskoro - napisao je predsednik.

I ništa nelogično niti pogrešno nema u korišćenju kol-centara, kao alata koji sve razvijene zemlje koriste u izbornim kampanjama.

Na ovaj način, opozicija je jedino potvrdila svoje licemerne namere u kojima nedvosmisleno iznose stav da je pozivanje građana na glasanje fer igra samo kada ide u korist njima, a kada to rade politički protivnici onda je to nepošteno i sumnjivo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.