DABIĆ: Kad god je Srbiji teško, tu su lažne patriote

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jan.2023, 15:47

DABIĆ: Kad god je Srbiji teško, tu su lažne patriote

Saopštenje Đorđa Dabića, člana Predsedništva Srpske napredne stranke.

Saopštenje prenosimo u celosti:

Kad god je Srbiji teško - tu su šatro patriote da daju svoj skomni doprinos u dodatnom otežavanju situacije.

Na temi oko koje ne bi smelo biti disonantnih tonova, gde bi svako morao imati svest o sopstvenoj odgovornosti prema istorijskom trenutku u kome se nalazimo, mi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << po ko zna koji put na delu imamo najbanalnije napade velikih "patriota" - na sopstvenu državu.

Nije Jovanović pozivao 2001. godine na ulicu dok je vlast oslobađala Kurtija i braću Mazareku sa još par stotina okorelih krvnika na slobodu.

Nije se ni Boško previše potresao ni tada ni 2004. godine kad je vlast ćutala dok je gorela naša srednjovekovna baština, a ni 2008. godine se nije naročito potresao kad se ćutalo na proglašenje nezavisnosti lažne države.

Slatke bile donacije iz Kolubare, pune ruke posla, pa se i nije imalo kad misliti o državnim pitanjima.

A koliko je Milica velika zavetnica videla je cela Srbija kad se dan posle beogradskih izbora zavetovala sa onima koji su glavni promoteri nezavisnog Kosova u Beogradu, i čija politika je u svojoj suštini najblaže rečeno antisrpska.

Jadni su oni čija se politika svodi na udaranje po svojoj državi ali takva je i podrška naroda njihovoj politici.

Srbija veruje svom predsedniku a naročito se u toj podršci ističu Srbi sa Kosova i Metohije, koji listom daju podršku jedino i samo Vučiću.

Zna narod ko je uvek bio na njihovoj strani.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.