Cvetković: Ako dokaže navode, podneću prijavu protiv sebe

Izvor: N1 televizija, 17.Mar.2017, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cvetković: Ako dokaže navode, podneću prijavu protiv sebe

Novinar Stefan Cvetković iz Bele Crkve koji je osuđen na više od dve godine zatvora po prijavama funkcionera Srpske napredne stranke, kaže da će podneti krivičnu prijavu protiv sebe, ali i protiv predsednika SNS i kandidata za predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

On je na konferenciji za novinare rekao da će podneti krivičnu prijavu kojom će tražiti kaznu za sebe, ako se dokažu navodi zamenika predsednika opštine Bela Crkva Jovana Daje da je on "strani >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << plaćenik, samozvani novinar i lažni magistar" i da se finansira iz fondova Sorosa, a da će, ako se to ne dokaže, tražiti da Daja bude kažnjen.

Cvetković je rekao i da će podneti krivičnu prijavu protiv Vučića, kao organizatora kriminalne grupe koja prema Dajinim navodima, sprema krađu izbora, reketira neistomišljenike i vrši pritiske.

Cvetković je naveo i da su tužbe zbog kojih je osuđen novčano, ali i na kaznu zatvora, protiv njega podneli visoki funkcioner SNS Branko Malović, predsednik opštine Alibunar Predrag Belić i potpredsednik gradskog odbora SNS Pančevo.

On je rekao da je motiv za podnošenje krivične prijave protiv njega bio to što je na konferencijama za novinare postavljao pitanja u vezi sa njihovom umešanošću u kriminal.

Cvetković je rekao da je koliko je razumeo iz presude neovlašćeno postavljao tuđe fotografije.

"Ja dolazim u apsurdnu situaciju da ne znam zašto sam osuđen. Ja ničije slike nikada nisam objavljivao", rekao je Cvetković.

On je dodao da su ročišta po sve tri tužbe zakazana za isti dan i da je on u vreme suđenja imao informaciju da ćeCveta Kaljević Grubišić, koja je postupajući sudija, da ga osudi i da radi po nalogu.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.