Izvor: JUGpress.com, 21.Jul.2021, 08:51

Članovi SNS čekali sat vremena Glišića i Šapića

KRAGUJEVAC

Oko hiljadu članova Srpske napredne stranke (SNS) tačno sat vremena u utorak uveče čekalo je predsednika Izvršnog odbora stranke Darka Glišića i novoizabranog potpredsenika Glavnog odbora Aleksandra Šapića da stignu u Kagujevac, na stranački skup >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << zakazan za 18 sati.

Iako je renije saopšteno da Aleksandar Vučić neće prisustvovati stranačkom skupu u Kragujevcu, očekivalo se da će predsednk stranke i države ipak doći, tim pre što je govorio na sličnim skupovima u Nišu, Novom Sadu i Beogradu.

Umesto predsednika Srbije, koji će danas posetiti Paraćin, Despotovac i Rekovac, u Kragujevac su u utorak uveče sa jednočasovnim zakažnjenjem stigli Glišić i Šapić.

Sačekao ih je gradonačelnik Kragujevca i poverenik ovdašnjeg odbora SNS Nikola Dašić, koji je, uz direktora Doma zdravlja Vasilija Antića, bio jedan od retkih učesnika koji je nosio masku.

Izvor: FoNet

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.