Člana SNS napali Jeremićevi aktivisti

Izvor: Večernje novosti, 27.Mar.2017, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Člana SNS napali Jeremićevi aktivisti

Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac saopštio je danas da je noćas verbalno i fizički napadnut aktivista GO SNS Šabac Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac saopštio je danas da je noćas verbalno i fizički napadnut aktivista GO SNS Šabac, tvrdeći da su to učinili aktivisti predsedničkog kandidata Vuka Jeremića.GO SNS Šabac u saopštenju kaže da je o ovom slučaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << obavešten MUP.Navodeći da je ovo još jedan u nizu napada Jeremićevih pristalica aktiviste GO SNS Šabac, taj odbor u saopštenju ističe da Vuk Jeremić "nema nikakav plan ni program za Srbiju, već mu je jedini program mržnja prema Aleksandru Vučiću, širenje najsramnijih laži i demonstracija politike netrpeljivosti, agresije i uličnog nasilja"."Gradski odbor SNS Šabac najoštrije osuđuje kukavički napad na članove SNS od strane siledžija kojima se okružio Vuk Jeremić, a o ovom slučaju obavestili smo MUP i očekujemo hitnu reakciju nadležnih državnih organa", kaže se u saopštenju.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Jeremićev tim demantuje navode šabačkog odbora SNS

Izvor: B92, 27.Mar.2017

Beograd -- Tim predsedničkog kandidata Vuka Jeremića u Šapcu najoštrije je demantovao navode šabačkog odbora SNS da su aktivisti Jeremićevog tima napali aktiviste SNS-a..."Gradski odbor SNS nastavlja sa tradicijom širenja neistina i obmanjivanjem građana. Aktivisti Tima Vuka Jeremića se u Šapcu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.