Jeremićev tim demantuje navode šabačkog odbora SNS

Izvor: B92, 27.Mar.2017, 20:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeremićev tim demantuje navode šabačkog odbora SNS

Beograd -- Tim predsedničkog kandidata Vuka Jeremića u Šapcu najoštrije je demantovao navode šabačkog odbora SNS da su aktivisti Jeremićevog tima napali aktiviste SNS-a.

"Gradski odbor SNS nastavlja sa tradicijom širenja neistina i obmanjivanjem građana. Aktivisti Tima Vuka Jeremića se u Šapcu bave predizbornim aktivnostima na zakonit način, poštujući slobodu govora i delovanja aktivista >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svih predsedničkih kandidata", saopštio je Jeremićev tim.

Jeremićev tim je naveo da je "agresivan način političke borbe i delovanja karakterističan za SNS" i da taj potez još jednom pokazuje njihov strah od poraza na predstojećim predsedničkim izborima 2. aprila.

Gradski odbor SNS iz Šapca saopštio je da je noćas verbalno i fizički napadnut njihov aktivista i naveo da su to učinili aktivisti tima Vuka Jeremića.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Jeremićev tim: Naši aktivisti nisu napali članove SNS-a

Izvor: RTS, 27.Mar.2017

Tim kandidata za predsednika Srbije Vuka Jeremića u Šapcu najoštrije je demantovao navode šabačkog odbora SNS-a da su u noći između 26. i 27. marta aktivisti Jeremićevog tima napali aktiviste SNS-a. . "Gradski odbor...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.