Izvor: Danas, 08.Jul.2015, 21:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cilj SNS - palanački Kragujevac Vučićeve Srbije

Kragujevac - Odbornički klub Zajedno za Šumadiju (ZZŠ) i savet za sport te političke organizacije saopštili su juče da se ZZŠ i Srpska napredna stranka razlikuju po svemu, počev od politike i odnosa prema ekonomskom i urbanom razvoju grada, te da ZZŠ od aktuelne gradske vlasti, predvođene SNS-om, ima drugačiji koncept komunalnih sistema, opremanja i održavanja grada, odgovorniji odnos prema razvoju sela, kvalitetniji program u oblasti kulture ali i sporta. >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas <<

- Dok je ZZŠ vodila grad, sportisti su promovisali Kragujevac i Šumadiju u Evropi i svetu. Nebrojeni su bili uspesi u kolektivnim i pojedinačnim sportovima u najvišim rangovima takmičenja, za razliku od sadašnjeg vremena propasti sporta u Kragujevcu, gašenja klubova, propadanja sportskih objekata. Vlast ZZŠ je finansirala kragujevački sport iz budžeta, prema jasnoj proceduri, zakonu i pravilnicima, dok SNS sport srozava na nivo rekreativnih akcija palanke, što i jeste njen cilj - Kragujevac ispodprosečna palanka Vučićeve Srbije - navodi se u jučerašnjem saopštenju zajedno za Šumadiju.

Otuda SNS, smatraju u ZZŠ, i pokušava da preko Radio televizije Kragujevac (RTK) konstruiše afere u oblasti sporta, što, tvrde "zajedničari", "čini nemušto, kao i sve što radi, pa joj i taj medijski rad liči na neočišćene i smrdljive deponije po gradskim kvartovima, na kratere i rupetine na saobraćajnicama, na prljave trotoare, nepokošene travnjake, propali i uništeni urbani mobilijar...."

- Stepen i oblici nesposobnosti SNS-a više ne mogu nikoga da iznenade, zato će se ZZŠ u narednom periodu baviti isključivo izradom i promocijom predizbornog programa - poručuju iz Zajedno za Šumadiju.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka,   Kragujevac

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.