Čanak: Glas za LDP je glas za Vučića i SNS

Izvor: Press, 13.Mar.2014, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čanak: Glas za LDP je glas za Vučića i SNS

"Jako mi je drago što je Vojvodina tokom kampanje ušla u deo tema koje spominju mnoge stranke, ali je veoma opasno bacati glasove na stranke kao što je Liberalno demokratska partija koja neće preći cenzus", izjavio je Čanak.

On je istakao da će se doći u poziciju da svaki glas za Vojvodinu ode Aleksandru Vučiću.

"U slučaju da LDP pređe cenzus ići će u koaliciju sa Aleksandrom Vučićem. Ja bih o tome poveo računa", dodao je Čanak.

On je zaključio i da su tokom ove predizborne kampanje mnogim strankama „bila puna usta Vojvodine“, iako neke od njih nikada nisu zastupale interese pokrajine u Skupštini Srbije.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Press...






Povezane vesti

"Ko glasa za Čedu, glasa za Vučića"

Izvor: Vesti-online.com, 13.Mar.2014

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenad Čanak pozvao je danas glasače u Vojvodini da ne glasaju za Liberalno-demokratsku partiju (LDP) jer je to "glas za Aleksandra Vučića"..."Veoma je opasno bacati glasove na stranke kao što je LDP, koja neće preći cenzus pa možemo doći u poziciju...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.