ČITAJTE U KURIRU STEFANOVIĆ SE ŠIRI U KUĆI OD 300.000 EVRA: A tera na ulicu 1.500 policajaca!

Izvor: Kurir, 01.Feb.2016, 23:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČITAJTE U KURIRU STEFANOVIĆ SE ŠIRI U KUĆI OD 300.000 EVRA: A tera na ulicu 1.500 policajaca!

Potpredsednik SNS došao do kuće u elitnom beogradskom naselju dajući za nju manji stan, i to navodno bez ikakve doplate.

BEOGRAD - Dok zaposleni u MUP strahuju da li će dobiti otkaz i završiti na ulici, ministar policije i potpredsednik SNS Nebojša Stefanović se za to vreme baškari u kući od najmanje 100 kvadrata!

Pritom, do te kuće u elitnom naselju na Novom Beogradu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << došao je tako što je pre dve godine stan od 90 kvadrata zamenio za kuću od 99 kvadrata, i to navodno bez ikakve naknade!

Kako se može videti iz tog dokumenta, prvi stan od 90 kvadrata kupio je 2008, zajedno sa podrumom i dva parking mesta od po 15 kvadrata. Međutim, Stefanoviću je, po svoj prilici, u toj nekretnini postalo tesno, pa je u martu 2014. prešao na elitnu lokaciju, u kuće poznate kao „vojvođanke“, u naselju Bežanijska kosa. U ugovoru koji je sklopio navedeno je da je taj prostor četvorosobni, da ima ima građevinskih 103 kvadrata, a raspoloživih 99.

Stefanović je očigledno dobro pazio i na udobnost i na isplativost ovakvog poteza jer, kako tvrde sagovornici Kurira, prostor u kom sad živi mnogo više vredi...

Kompletan tekst možete pročitati u dnevnim novinama KURIR u broju od utorka, 2. februara.

Autor: Danijela Luković

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.