Izvor: N1 televizija, 21.Sep.2021, 10:00

CINS: Funkcioner SNS-a uhvaćen na aerodromu sa slikom Paje Jovanovića

Nakon što je 15. jula ove godine iz Beča sleteo na Aerodrom Nikola Tesla, jedan putnik se uputio ka izlazu gde piše "Ništa za prijavljivanje". Kroz ovaj izlaz svakog dana prolaze putnici koji nose robu na koju ne treba platiti carinu. Međutim, ovaj putnik sa sobom nije imao uobičajen prtljag. Carinska kontrola kod njega je našla sliku "Stražar" Paje Jovanovića plaćenu preko 140.000 evra, i preko 15 hiljada evra u kešu. Iako su ga mediji predstavljali kao misterioznog putnika, CINS otkriva da je reč o gradskom sekretaru Nikoli Kovačeviću.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Naprednjak krijumčario sliku Paje Jovanovića plaćenu 140.000€, uhvaćen na aerodromu

Izvor: Luftika.rs, 21.Sep.2021

Nakon što je 15. jula ove godine iz Beča sleteo na Aerodrom Nikola Tesla, jedan putnik se uputio ka izlazu gde piše NIŠTA ZA PRIJAVLJIVANJE. Kroz ovaj izlaz svakog dana prolaze putnici koji nose robu na koju ne treba platiti carinu. Međutim, ovaj putnik sa sobom nije imao uobičajen prtljag. Carinska...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.